Menukaart
Brood € 4,75
Brood met gezouten roomboter en kruidenboter
Voorgerechten:
Vitello Tonnato € 15,50
Dun gesneden kalfsrosbief met tonijnmayonaise en een in panko gefrituurde gamba
Carpaccio van Rund € 15,50
Carpaccio van rund met steak tartaar, piccalilly mayonaise en zoetzure bloemkool
Duo € 15,50
Duo van huisgerookte zalm en paling en een carpaccio van runderlende, Serranoham, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
Tonijn € 15,50
Tartaar, sashimi en tataki van tonijn met wakame salade en wasabimayonaise
Pappadum met Tomatensalsa (V) € 15,50
Pappadum met tomatensalsa, guacamole, Burrata met basilicummayonaise
Soepen:
Kreeftensoep € 14,50
Kreeftensoep met gamba, rivierkreeftstaartjes en bosui
Mosterdsoep € 8,50
Romige mosterdsoep met knoflook, kervel en broodcroutons
Soep van de Dag € 8,50
Hoofdgerechten:
Lamsfilet € 28,50
Lamsfilet met groene groenten, aardappelgratin en jus met honing en tijm
Parelhoenfilet € 28,50
Parelhoenfilet met gekonfijte dijenfilet, pepersaus, ovenaardappeltjes en verse groenten
Tournedos ± 175 gram € 38,50
Tournedos met groene groenten, aardappelgratin en pepersaus
Gevulde Sliptong € 28,50
Gevulde sliptong met gamba’s, gestoofde spitskool en beukenzwammetjes, aardappel mousseline en bieslookolie
Zeetong ± 450 gram (dagprijs)
Zeetong met verse frietjes, salade en remouladesaus
Mosselen € 34,50
Verse Zeeuwse mosselen met witte wijn, frietjes salade en drie sausjes
Risotto (V) € 27,50
Risotto met groene asperges, diverse champignons en Parmezaanse kaas
Friet € 4,50
Friet met mayonaise
Nagerechten:
Kaas € 13,50
Assortiment van Nederlandse en Belgische kazen met vijgenbrood en appelstroop
Dame Blanche € 12,50
Vanille-ijs met warme chocoladesaus, crumble en slagroom
Dessert van de chefs € 12,50
Dagelijks wisselend dessert van de chefs
Aardbeien Romanoff € 12,50
Verse Oisterwijkse aardbeien met vanille-ijs en Romanoff saus
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Al onze gerechten kunnen sporen van pinda’s en noten bevatten
Kindergerechten
Kindergerechten worden in overleg met de ouders samengesteld.
Wij werken met verse (streek) producten en alle gerechten worden à la minute bereid. Omdat we continuïteit en kwaliteit nastreven kan het gebeuren dat u bij drukte iets langer op uw gerecht moet wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip.
Geachte heer, mevrouw.
Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging heeft ontvangen. Wij ontvangen uw reservering graag en bieden u een warm welkom!