Maandmenu
MAANDMENU
Keuze uit ons:
4 GANGENMENU
Voorgerecht:
Carpaccio van runderlende met Serranoham, Parmezaanse kaas, pesto mayonaise en een roosje huisgerookte zalm met een in panko gefrituurde gamba
Tussengerecht:
Crème soep van pastinaak, gedroogde pancetta en bieslook
Hoofdgerecht:
Langzaam gegaarde kalfssukade met een rosé gebakken kalfsmedaillon met een saus van La Trappe Isid’or en stamppotje van prei
Dessert:
Dagelijks wisselend dessert van de chefs
€ 47,50 p.p.
of
3 GANGEN KEUZEMENU € 42,50
Voorgerechten: € 13,50
Zalm
Koud en warm gerookte zalm op een zoetzuur van venkel met dille olie
Hertencarpaccio
Carpaccio van hert met herten ham, Roseval aardappelsalade en truffelmayonaise
Eendenborst
Gerookte en gekookte eendenborst met een rillettes van eend en eendenlever met een chutney van uien en sinaasappel
Tweeluik
Tweeluik van steak tartaar met Parmezaanse kaas en Coppa ham en een klein garnalen cocktailtje
Rode biet (V)
Paté van rode biet en appel, een papadum, verse vijgen en walnoot
Hoofdgerechten: € 24,50
Kalf
Langzaam gegaarde kalfssukade met een rosé gebakken kalfsmedaillon met een saus van La Trappe Isid’or en stamppotje van prei
Kabeljauwfilet
Geschroeide kabeljauwfilet met een krokant van rode biet, gestoofde spitskool, Roseval aardappeltjes en een mosterdsaus
Wildstoof
Wildstoof met preiselbeeren, zilveruitjes en een rosé gebraden hertenmedaillon met stoofpeertje en wintergroenten
Gamba’s
Pikante gamba’s met roerbakgroenten en een Thaise currysaus
Fregola pasta (V)
Fregola pasta met bospaddenstoelen, crème van pompoen en chips van pastinaak
Tournedos (+ € 9,50)
Tournedos met Stroganoff of pepersaus, verse groenten en ovenaardappeltjes
Nagerechten: € 10,50
Kaas
Assortiment van Nederlandse en Belgische kazen met vijgenbrood en appelstroop
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus, crumble en slagroom
Tonkabonen
Dessert van tonkabonen, kersen en pure chocolade met een ijslolly van monchou en Bastogne ijs
Dessert van de chefs
Dagelijks wisselend dessert van de chefs
Perentaartje
Warm perentaartje, frangipane en kaneel
Suggestie van de chef
Chateau Briand € 39,50 p.p.
met 2 sauzen, ovenaardappeltjes, frietjes en seizoensgroenten op een plank geserveerd (per 2 personen te bestellen)
Niet in combinatie verkrijgbaar met 3 gangenmenu
Zeetong ± 500 gram € 49,50
Gebakken zeetong met salade, verse frietjes en remouladesaus
Niet in combinatie verkrijgbaar met 3 gangenmenu
Supplement: Friet met mayonaise € 3,50
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Al onze gerechten kunnen sporen van pinda’s en noten bevatten
Kindergerechten
Kindergerechten worden in overleg met de ouders samengesteld.
Wij werken met verse (streek) producten en alle gerechten worden à la minute bereid. Omdat we continuïteit en kwaliteit nastreven kan het gebeuren dat u bij drukte iets langer op uw gerecht moet wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip.
Geachte heer, mevrouw.
Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging heeft ontvangen. Wij ontvangen uw reservering graag en bieden u een warm welkom!